Baze de preparare Fagron

Bazele de preparare Fagron au fost dezvoltate împreună cu farmaciști, medici și universități. Acestea sunt concepute în conformitate cu cele mai recente studii în ceea ce privește siguranța și toleranța vehiculelor. Origin Pharma Distribution se concentrează pe furnizarea unei game unice de produse de înaltă calitate, bazate pe date și perspective științifice. Aceste vehicule sunt menite să ajute farmaciile și să asigure cele mai înalte standarde de calitate.

Fagron Pentravan®

Formele de dozare transdermice oferă mai multe beneficii față de căile convenționale, cum ar fi evitarea primului pasaj hepatic, prevenirea eroziunii gastrointestinale cauzate de anumite medicamente și oferirea unei eliberari susținute și fluctuații mai mici ale nivelurilor plasmatice.

Fagron TrichoConcept™

TrichoConcept™ este prima linie globală de vehicule complexe,  multifuncționale de preparare cu tehnologia TrichoTech™, un fitocomplex patentat Fagron special dezvoltat pentru utilizarea în tratamentul personalizat al alopeciei.

Fagron SyrSpend®

SyrSpend® SF este o gamă inovatoare de vehicule pentru prepararea formelor farmaceutice lichide orale, fiind potrivită pentru toate categoriile de pacienți, de la nou născuți până la vârstnici.

Fagron Advanced Derma

Cu Fagron Advanced Derma, pacienții beneficiază de o soluție completă ce cuprinde atât formule personalizate pe bază de prescripții magistrale, cât și formule destinate îngrijirii zilnice. Bazele Fagron Advanced Derma sunt formulate conform celor mai recente studii.

Fagron Fitalite

Fitalite este un gel cremă natural ușor și hidrofil. Această bază nu conține emulgatori neionici. Este îmbogățită cu uleiuri naturale din plante și vitamina E.

Fagron Espumil

Espumil™ este o bază de spumă inovatoare, lipofilă, în care spuma este generată de ambalajul care activează spuma.