Fagron Advanced Derma

Produsele Fagron Advanced Derma sunt baze dermice farmaceutice, formulate conform celor mai recente cunoștințe științifice în domeniul dermatologiei.

Ce sunt bazele dermice?

Bazele dermice sunt creme de bază dezvoltate pentru îngrijirea de bază a pielii și îngrijirea dermatologică individualizată și tratamentul farmaceutic combinat. Produsele Fagron Advanced Derma sunt baze dermice farmaceutice care sunt formulate conform celor mai recente cunoștințe științifice în domeniul dermatologiei. Fiecare piele este unică și fiecare tip de piele va reacționa diferit la diferite creme de bază. Pentru îngrijirea pielii și soluția dermică potrivită, este important să cunoașteți nevoile specifice ale pielii ale pacientului. Vehiculele Fagron Advanced Derma sunt formulate în mod unic pentru a conține numai ingrediente pentru siguranță și toleranță maximă a pielii. Formularea fiecărei baze se bazează pe tipul specific de piele, iar blândețea și senzația de shin îmbunătățesc experiența pacientului și respectarea terapiei. Cu Fagron Advanced Derma, pacienților li se garantează o soluție totală atât pentru compoziții personalizate pe bază de rețetă, cât și pentru îngrijirea de bază a pielii.

Fagron Advanced Derma pentru profesioniști

Bazele Advanced Derma sunt proiectate în conformitate cu cele mai recente informații științifice privind siguranța și toleranța ingredientelor aplicate local. Vehiculele sigure, confortabile și extrem de compatibile sunt fiecare proiectate pentru a se potrivi unui anumit tip de piele. Fagron Advanced Derma asigură îngrijirea continuă a pielii în timpul fazelor de exacerbare și întreținere și garantează confort maxim al pacientului pentru o conformitate și rezultate optime. Toate vehiculele sunt dezvoltate și testate științific pentru a ajuta farmaciștii să compună preparate stabile cu o gamă largă de produse farmaceutice active și dermataceutice. ingrediente. O gamă largă de studii de compatibilitate și stabilitate au fost efectuate pentru a sprijini medicii și farmaciștii în alegerea vehiculului ca parte a tratamentului. Pentru o prescriere și o combinare mai ușoară pentru fiecare indicație, am dezvoltat, de asemenea, un formular de combinare cu o varietate de formulări.

Bazele Fagron Advanced Derma nu conțin parabeni, acid boric, etoxilați și 1,4-dioxan, donatori de formaldehidă, uleiuri minerale, propilenglicol, alcool benzilic și benzoat de benzii, ulei de arahide, parfumuri și coloranți, triclosan, lanolină (grăsime de lână) , Ftalați, Acid para-aminobenzoic, Laurilsulfat de sodiu, Nitrozamine.

Avantaje Fagron Advanced Derma

Peste 100

de studii de compatibilitate și stabilitate

11

produse concept

Peste 60 

de ingrediente farmaceutice active în tabelul de compatibilitate

Fagron Versatile™

Versatile™ este o bază hidrofilă de cremă tip ulei/apă, extrem de elegantă, cu o formulă unică. Acest vehicul oferă versatilitate pentru provocările combinate, deoarece își păstrează consistența cu o gamă largă și concentrații mari de ingrediente farmaceutice active, ingrediente dermatologice și solvenți. Versatile™ este ideal atât pentru preparate pe bază de prescripție, cât și pentru îngrijirea de bază a pielii și se potrivește perfect nevoilor pielii echilibrate și deshidratate. Conceput conform celor mai recente informații despre siguranța și toleranța vehiculelor actuale, Versatile™ nu conține ingrediente dăunătoare, învechite și controversate.

  • Baza hidrofilă de crema tip ulei/apă

  • Non-comedogenic

  • Proces simplu de amestecare în trei etape

Baze Fagron Advanced Derma