Fagron Neogen™

Fagron Neogen™ este prima linie de produse cosmetice cu tehnologia TrichoTech™, un fitocomplex patentat, dezvoltat pentru tratamentul personalizat al alopeciei.

Cum să îți îngrijești firul de păr?

Rădăcina părului este fragilă și poate fi ușor afectată atunci când este expusă la factori interni și externi, cum ar fi îngrijirea inadecvată, poluarea mediului și tratamente agresive. Îngrijirea corespunzătoare este esențială pentru asigurarea sănătății părului și reducerea căderii acestuia, ceea ce se poate întâmpla atunci când se folosesc produse convenționale cu alcool și agenți tensioactivi agresivi. Aceste ingrediente pot provoca uscare, mâncărime, mătreață și pot interfera cu creșterea sănătoasă a părului. Îngrijirea părului ar trebui să includă repararea daunelor cauzate de factori externi, dar și favorizarea creșterii firelor de păr noi. Fagron Neogen™ este o nouă linie de îngrijire a părului cu tehnologia patentată TrichoTech™, ce are la bază extracte din plante. Produsele Fagron Neogen™ nu conțin ingrediente controversate cum ar fi: parabeni, propilenglicol, alcool, coloranți, vaselină, 1-4-dioxan. Produsele Fagron Neogen™ nu sunt testate pe animale, fiind potrivite și pentru vegani.

Ritualul de îngrijire a părului Fagron Neogen™

Linia Fagron Neogen™ constă în trei produse, îmbogățite cu un fitocomplex patentat TrichoTech™, care promovează creșterea părului, îngroașă firul și reface mantaua hidrolipidă a scalpului, previne uscarea, calmează scalpul și evită mâncărimile. Pentru a obține cel mai bun rezultat, se recomandă utilizarea tuturor celor trei produse din linia Neogen™. NeoOil™ este primul pas în ritualul de îngrijire a părului și conține TrichoTech™, ulei de argan, jojoba și avocado care conferă strălucire și previn încrețirea. NeoWash™ conține, de asemenea, TrichoTech™, pe lângă agenți tensioactivi ușori și tamarind, care ajută la întărirea părului. NeoCond™ conține uleiuri TrichoTech™, tamarind, jojoba, avocado, argan și germeni de grâu care hidratează, dau strălucire, întăresc părul și previn încrețirea, în timp ce proteina de orez adaugă volum părului. Produsele cosmetice Neogen™ pot ​​fi utilizate în mod continuu, urmând instrucțiunile de utilizare, fiind raportată o îmbunătățire a structurii cuticulei părului după 6 aplicări ale produselor combinate.

Avantaje Fagron Neogen™

aplicări până la întărirea cuticulei firului de păr

5

uleiuri hidratante și regeneratoare

Fără

parabeni, alcool, coloranți și vaselină

Fagron NeoWash™

Fagron NeoWash™ este un șampon cu tehnologie patentată TrichoTech™ bazată pe un fitocomplex patentat de 7 uleiuri esențiale din munții Braziliei. Este 100% natural. Pe lângă TrichoTech™, NeoWash™ conține agenți tensioactivi ușori și tamarind care ajută la întărirea firului de păr. Îngrijește și calmează scalpul, conferă volum si strălucire părului și menține fiziologia acestuia. Aplicați NeoWash™ în cantitate mică pe părul și scalpul umed și masați bine timp de 2 minute. Clătiți bine cu apă și repetați procesul. Pentru rezultate optime, utilizați împreună cu NeoOil™ și NeoCond™.

  • Reconstruiește cuticula

  • Înlocuiește aminoacizii și proteinele, favorizând repararea fibrelor

  • Promovează coeziunea, întărirea și hidratarea cuticulei