Fagron SyrSpend®

Gama Fagron de vehicule de suspendare orală, SyrSpend® SF, oferă o soluție pentru diferite grupuri de pacienți, oferind stabilitate farmaceutică, consistență a dozei și confortul pacientului cu fiecare preparat.

Precizia dozării SyrSpend® SF

Studiile au arătat că, atunci când peste 5000 de mostre din SyrSpend® SF sunt analizate din 74 de tipuri diferite de medicamente, toate furnizează exact doza potrivită, făcând dozarea cu SyrSpend® SF o opțiune sigură pentru medicamentele lichide orale.

Importanța bazelor pentru prepararea în receptură

Există multe modalități de administrare a medicamentelor, iar administrarea orală este cea mai frecventă cale datorită numeroaselor sale beneficii. Este neinvaziv, rentabil, mai confortabil decât alte căi, iar pacientul își poate administra singur medicamentul. Cu toate acestea, vine și cu provocări precum nevoia de ajustare a dozelor, alergii și intoleranțe, pacienți cu disfagie (severă) sau pacienți cu sondă de alimentare enterală. În aceste cazuri, farmacistul va pregăti medicamentul cu un vehicul de suspendare orală. Bazele orale sunt tipuri de soluții lichide pentru administrarea medicamentelor.

Unicitatea Fagron SyrSpend® SF

Soluțiile SyrSpend® SF de la Fagron sunt potrivite chiar și pentru cele mai vulnerabile grupuri de pacienți. Toate vehiculele din gama SyrSpend® SF oferă proprietăți superioare de suspendare și au compatibilitate dovedită și mai multe studii de stabilitate decât orice alt vehicul. Utilizarea amidonului înseamnă că SyrSpend® SF este practic inert din punct de vedere chimic și, prin urmare, compatibil cu o gamă largă de ingrediente farmaceutice active. În plus, SyrSpend® SF PH4 Neo este potrivit în special pentru nou-născuți, deoarece nu conține zahăr, sorbitol, coloranți, parabeni sau orice alte ingrediente dăunătoare și controversate.

Avantaje Fagron SyrSpend®

Peste 140

de studii de compatibilitate

produse concept

Peste 130

de ingrediente active farmaceutice în tabelul celor compatibile

SyrSpend® SF PH4 Neo

Conform unuia dintre cele mai importante percepte ale îngrijirii pediatrice și neonatale, copiii nu pot fi considerați adulți mici. Copilăria marchează o perioadă de creștere și dezvoltare rapidă. Excipienții care trebuie evitați la nou-născuți și sugari includ etanol, propilen glicol, polietilen glicol, alcool benzilic, parabeni, acid benzoic, acid benzoic și derivații săi, zaharoză, fructoză, manitol, sorbitol, xilitol, aspartam și coloranți. În plus, SyrSpend® SF PH4 NEO nu conține zahăr, sorbitol, coloranți, parabeni sau orice alte ingrediente dăunătoare și controversate. SyrSpend® SF PH4 NEO este conservat cu acid sorbic 0,2%, ceea ce îl face potrivit pentru toate grupurile de pacienți.

  • Fără ingrediente periculoase

  • Preparare rapidă și ușoară

  • Potrivit pentru toate grupurile de pacienți