Publicat în: 07/02/2023496 cuvinte2,5 min timp de citire

Lipsa medicamentelor

În prezent, deficitul de medicamente reprezintă o problemă globală în sistemul de sănătate, care afectează viața pacienților și opțiunile lor de tratament. Accesul la medicamente pentru afecțiuni precum durerea și febra, cum ar fi paracetamolul și ibuprofenul, precum și antibioticele esențiale, (amoxicilină, azitromicină și claritromicină) devine din ce în ce mai dificil.

Produsele și serviciile Fagron contribuie în fiecare zi la îmbunătățirea sănătății oamenilor. Fagron este activ în întregul lanț valoric al prepararii farmaceutice și oferă clienților săi o gamă completă de produse și servicii. Împreună cu farmaciștii, medicii prescriptori, spitalele și industria, ne propunem să îmbunătățim medicina personalizată la nivel mondial, făcând tratamentele mai accesibile pentru diferite grupuri de pacienți, abordând nevoile lor specifice.

Realizarea preparatelor în receptură poate aborda aceste provocări și poate acoperi lacunele din piața farmaceutică. Cele mai multe dintre medicamentele lipsă pot fi combinate în suspensii personalizate. Cu toate acestea, deoarece majoritatea dintre ele nu au fost incluse în practica zilnică a farmaciei, este crucial să se ofere îndrumări și sprijin pentru realizarea sigură și eficientă a tratamentelor. Astfel Fagron recomandă o serie de Tehnici de Preparare pentru a ajuta farmaciștii din întreaga lume în asocierea bazelor de suspendare orală cu medicamentele deficitare, folosind SyrSpend® SF. Acest vehicul inovator de suspendare asigură o dozare constantă, individuală pe tot parcursul tratamentului.

SyrSpend® SF: O soluție pentru terapia personalizată

SyrSpend® SF este o bază cu care se poate lucra rapid și ușor, oferind stabilitate farmaceutică și consistență a dozării cu fiecare preparat. Textura sa ușoară, ingredientele sigure și gustul neutru au ca rezultat tratamente potrivite și ușor de administrat pentru toate grupurile de pacienți. Compatibilitatea excelentă cu o gamă largă de ingrediente farmaceutice active (API) – mai mult de 140 – și siguranța avansată a ingredientelor face ca SyrSpend® SF să fie foarte potrivit pentru asocierea de medicamente personalizate sigure și stabile. Investițiile în studiile de stabilitate realizate în laboratoare independente au făcut din SyrSpend® SF vehiculul cel mai bine studiat la nivel mondial. SyrSpend® SF nu numai că permite flexibilitatea dozării, dar oferă și siguranță maximă în dozare.

Vehiculele SyrSpend® SF sunt disponibile în 4 versiuni diferite: SyrSpend® SF PH4 Liquid, SyrSpend® SF PH4 Dry, SyrSpend® SF PH4 NEO și SyrSpend® SF Alka. Fiecare produs are caracteristici specifice care îl fac potrivit pentru anumite API, în funcție de stabilitatea fizico-chimică. Puteți citi mai multe informații aici:

https://origin-pharma.ro/fagron-syrspend/

Recomandările de preparare pe care le furnizăm au combinat tehnicile specifice farmacopeei pentru fiecare API, împreună cu instrucțiunile adecvate de conservare  bazate pe caracteristicile fizico-chimice cunoscute ale fiecărui ingredient.

Despre Fagron

Prin extinderea gamei de medicamente care se pot realiza în receptură, putem satisface nevoile fiecărui pacient chiar și în aceste vremuri dificile. Pentru că împreună creăm viitorul medicinei personalizate.

Lasă comentariu

Posturi asemănătoare