• Dispozitivul FagronLab™ MedCaps este un cilindru din sticlă borosilicată, cu gradații speciale, validate, destinat preparării capsulelor. Acesta permite alegerea dimensiunii potrivite de capsule ce trebuie utilizate și totodată indică ce cantitate de excipient este necesară pentru umplerea volumetrică completă a capsulelor, într-un mod practic și rapid. Gradațiile dispozitivului FagronLab™ MedCaps corespund tuturor dimensiunilor de capsule de uz uman și veterinar (de la #5 la #000), în corelație cu cantitățile cel mai des prescrise (30, 50, 60, 80, 100, 120 și 180 capsule)

 • Cuptor pentru sterilizarea ustensilelor și a recipientelor de sticlă. Adecvat pentru laboratoare în care se realizează preparate farmaceutice și homeopate. Sterilizare rapidă cu o nouă tehnologie de sterilizare. Încălzire rapidă. Cameră de încălzire din oțel inoxidabil. Protecție împotriva supraîncălzirii. Ecran tactil. Funcție automată de siguranță.
 • Fagronlab InvoMatic este un dispozitiv automat de amestecare dezvoltat pentru a produce amestecuri foarte omogene. InvoMatic funcționează printr-o mișcare pe 3 axe, combinând principiile amestecării oloide și prin inversare, creând un ciclu unic de mișcare 3D, care permite obținerea unui amestec omogen. De asemenea, InvoMatic este echipat cu un sistem digital care vă permite să alegeți ciclurile de amestecare în funcție de nevoile dumneavoastră, creând combinații multiple pentru a se potrivi caracteristicilor formulării, realizând o reproductibilitate ușoară și eficientă.
 • Recipiente pentru omogenizare în spațiu închis, destinate pentru a scădea riscul de contaminare a preparatelor finale. Adecvate pentru prepararea și condiționarea formelor farmaceutice semisolide.

 • Dispenser de lichide cu volum variabil. Manevrarea ușoară și precisă a lichidelor în laboratorul farmaceutic.

  Densitatea maximă 2,2 / cm². Include adaptoare pentru S40, GL32 GL38 GL28 GL25.

 • Banc de lucru cu sistem de presiune negativă adecvat pentru operații cu substanțe volatile sau toxice în spațiu sigur. Filtru special HEPA cu o eficiență de 99.999% pentru particule de 0.3 μm. Volum circulant de aer ajustabil mai mare de 0.5 m/s. Filtru din fibră de poliester ce poate fi spălat. Panou de funcții cu ecran LED. Geam exterior cu protecție UV. Lampă interioară de iluminat. Funcție de sterilizare cu lampă UV. Zgomot mai mic de 60 dB.  Suprafață de lucru din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Garanție 1 an.
 • Sistem de purificare al aerului, fiind necesar realizării preparatelor farmaceutice, precum și în laboratoarele în care se prepară homeopate. Dotat cu filtru HEPA, cu o eficiență de 99.995% la 0.3 μm, cu flux de aer unidirecțional, flux de aer filtrat, uniform, continuu în zona bancului de lucru. Sistem de presiune pozitivă pentru a proteja preparatul de particulele din aer ce pot contamina produsul. Protecție antibacteriană cu lampă UV. Suprafață de lucru din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Ecran digital ușor de folosit. Geam de sticlă cu ridicare automată. Lampă internă de iluminare. Echipat cu 2 prize electrice.

 • Kit de bază pentru încărcarea rapidă și ușoară a 100 de capsule. Disponibil pentru a încărca dimensiuni diferite de capsule prin achiziționarea accesoriilor pentru mărimea de capsule corespunzătoare. Se pot încărca capsule de mărimea 00, 0, 1, 2, 3, 4. Este realizat din oțel inoxidabil pentru o utilizare îndelungată. Conține dispozitivul de încapsulare (kit de bază), un kit de umplere capsule (în funcție de necesitatea clientului) și dispozitivul de acoperire pentru divizare capsule. Garanție 1 an.
 • Sistem de amestecare/omogenizare/emulsificare Omogenizare preparate produse semisolide într-un mediu închis (GMP) până la 2000 mL. Ecran tactil. 10 viteze de amestecare. Mișcare automată de rotație orizontală și verticală. Meniul este intuitiv, permite ajustarea timpului de amestecare. Garanție 2 ani.
 • Sistem de amestecare/omogenizare/emulsificare Omogenizare preparate produse semisolide într-un mediu închis (GMP) până la 500 mL. Ecran tactil. 10 viteze de amestecare. Mișcare automată de rotație orizontală și verticală. Meniul este intuitiv, permite ajustarea timpului de amestecare. Garanție 2 ani.
 • Balanță analitică Kern cu 4 zecimale ACJ 100-4M/0.0001 g, max 120 g
 • Este potrivit pentru dezinfectarea dinamică a aerului interior din spitale, cabinete medicale, farmacii, săli de așteptare și fabrici de medicamente. • Comutator iluminat, având un buton pentru pornire și oprire • Operația de dezinfectare este controlată manual • Datorită demontării rapide a carcasei, se ușurează curățarea și întreținerea zilnică, iar circulația aerului se realizează cu un ventilator silențios • Utilizând UVC fară ozon (lungime de undă 253.7nm), se îmbunătățește siguranța aerului împotriva virusurilor, bacteriilor și ciupercilor • Roți pivotante silențioase, ușor de mutat • Acesta adoptă o structură unică de intrare laterală a aerului și de ieșire a aerului prin față, reducând spațiul rezervat din spate, putând fi așezat pe perete

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top