Publicat în: 03/02/2023180 cuvinte1 min timp de citire

Formularea medicamentelor în soluție orală este utilizată pe scară largă în domeniul pediatric deoarece permite o posologie adaptată copiilor și posibilitatea de aromatizare a preparatului. Este de asemenea o cale de administrare benefică în cazul pacienților cu probleme în deglutiție.

SyrSpend® SF este cea mai studiată linie de vehicule inovatoare pentru administrare orală, având peste 150 de studii de stabilitate cu diferite API-uri.

SyrSpend® SF este un vehicul convenabil, sigur și eficient pentru prepararea formelor de dozare lichide orale. Toate produsele au un gust plăcut, facilitând complianța pacienților. Fiind compatibil cu o gamă largă de API-uri, puteți alege cel mai potrivit vehicul pentru preparate cu pH acid sau alcalin.
Hoffmann-La Roche a efectuat un studiu pentru alegerea vehiculului suspensie pentru o formulare adecvată utilizarii în pediatrie. Studiul a arătat că SyrSpend® SF PH4 cu aromă de cireșe este un vehicul suspensie excelent pentru Compusul A* pentru a prepara o formulare pediatrică adecvată.
*Compusul model A este o sare nehigroscopică cu moleculă mică.

Lasă comentariu

Posturi asemănătoare