Publicat în: 02/11/2022615 cuvinte3,1 min timp de citire

Psoriazis

Psoriazisul este o boală inflamatorie cronică și recurentă a pielii, caracterizată prin hiperproliferarea celulelor epidermice ale pielii. Celulele afectate au o rată de turnover extrem de mare, determinându-le să se acumuleze pe suprafața pielii și să formeze plăci solzoase. Psoriazisul poate avea un impact negativ asupra calității vieții pacientului, afectând activitățile fizice, psihologice, sociale, sexuale și ocupaționale.

Ca și în cazul multor boli cronice de piele, este necesar un tratament pe tot parcursul vieții. Este important confortul pacientului în timpul tratamentului, pentru a asigura complianța.

Gestionarea individuală a bolii pacientului este esențială în terapia psoriazisului și se concentrează pe încetinirea reproducerii excesive a celulelor pentru a reduce inflamația pielii și a asigura hidratarea cu ingrediente farmaceutice active (API) și substanțe care ajută sau îmbunătățesc condiția pielii (DCI).

Utilizarea bazelor dermice

Bazele dermice sunt creme dezvoltate pentru îngrijirea de bază a pielii, îngrijirea dermatologică individualizată și tratamentul farmaceutic combinat. Pentru îngrijirea pielii și tratamentul potrivit, este important să se cunoască nevoile specifice ale pielii pacientului.

Produsele Fagron Advanced Derma sunt baze dermice farmaceutice care sunt formulate conform celor mai recente cunoștințe științifice din domeniul dermatologiei. Vehiculele sunt formulate în mod unic pentru a conține numai ingrediente care să asigure siguranță și toleranță la nivelul pielii. Formularea fiecărei baze se axează pe tipuri specifice de piele.

Cu Fagron Advanced Derma, pacienților li se garantează un tratament adecvat atât pentru compoziții personalizate pe bază de rețetă, cât și pentru îngrijirea de bază a pielii.

Fagron Advanced Derma

Fagron oferă produse care nu sunt grase sau incomode la aplicare. Cu Fagron Advanced Derma, pacienților li se garantează o soluție totală atât pentru tratamentul personalizat pe bază de rețetă, cât și pentru îngrijirea de bază a pielii, bazată pe:

  • Designul vehiculului în conformitate cu cele mai recente informații științifice privind siguranța și toleranța ingredientelor aplicate local

  • Baze pentru diferite tipuri de piele

  • Potrivit pentru piele vulnerabilă, sensibilă

  • Compatibilitate optimă cu o gamă largă de API-uri și DCI-uri

  • Un ghid de formule pentru a ușura prescrierea și tratamentul asociat pe baza rețetei

Fagron Advanced Derma asigură îngrijirea continuă a pielii în timpul fazelor de exacerbare și întreținere și garantează confort pacientului pentru complianță și rezultate optime.

Toate vehiculele sunt dezvoltate și testate științific pentru a ajuta farmaciștii să realizeze preparate stabile cu o gamă largă de substanțe farmaceutice active (API) și substanțe care ajută sau îmbunătățesc condiția pielii (DCI).

Vehiculele Fagron Advanced Derma nu conțin parabeni, acid boric, etoxilați și 1,4-dioxan, donatori de formaldehidă, uleiuri minerale, propilenglicol, alcool benzilic și benzoat de benzii, ulei de arahide, parfumuri și coloranți, triclosan, lanolină (grăsimi de lână). ), ftalați, acid para-aminobenzoic, lauril sulfat de sodiu (SLS), nitrozamine.

O gamă largă de studii de compatibilitate și stabilitate a fost efectuată pentru a sprijini medicii și farmaciștii în alegerea vehiculului potrivit tratamentului.

Fagron Advanced Derma și Psoriazisul

Găsirea sau evaluarea compatibilității API-urilor și DCI-urilor cu vehiculele topice poate fi consumatoare de timp și costisitoare pentru farmacist. Vehiculelor Fagron Advanced Derma au avantajul ca sunt vehicule gata de utilizare, cu compatibilitate determinată.

Vehiculele Fagron Advanced Derma Occluvan™, Emolivan™ și Versatile™ Rich sunt alegerile perfecte pentru asocierea tratamentelor pentru pacienții cu psoriazis. S-a demonstrat compatibilitatea cu cele mai utilizate substanțe pentru tratamentul psoriazisului (de exemplu, antralină, gudron de cărbune, clobetasol, hidrocortizon, tacrolimus, aloe vera etc.) asigurând confortul și complianța pacientului și o hidratare fără iritații ale pielii.

Lasă comentariu

Posturi asemănătoare