Publicat în: 12/10/2022433 cuvinte2,2 min timp de citire

Suntem o companie farmaceutică care se străduiește să ofere farmaciștilor, medicilor, spitalelor și industriei servicii de calitate și sigurață pentru pacienții lor. Prin medicina personalizată, ne propunem să facem o diferență în îmbunătățirea calității vieții oamenilor.

Majoritatea produselor noastre sunt legate de prepararea în receptură. S-ar putea să vă întrebați: Ce este prepararea în receptură? Prepararea în receptură presupune asocierea diferitelor ingrediente farmaceutice pentru a crea un preparat care se potrivește nevoilor unice ale pacientului.

Avantajele preparării în receptură:

  • Prepararea în receptură oferă medicului opțiunea de a selecta forma de administrare specifică de care are nevoie un pacient, de exemplu, în cazul unui pacient care are dificultăți la înghițire.

  • Prepararea în receptură oferă medicului opțiunea de a selecta doza care este cea mai potrivită pentru pacient, reducând astfel efectele secundare.

  • Este posibil să se prepare medicamentul în receptură atunci când acesta este deficitar, chiar dacă este un medicament brevetat, astfel tratamentul rămâne disponibil pentru pacienți.

Farmacistul poate prepara medicamente într-o formă farmaceutică diferită, poate schimba gustul și culoarea medicamentelor orale pentru a le facilita administrarea anumitor pacienți. Acest lucru asigură accesul la îngrijire medicală de înaltă calitate.

Produsele noastre pentru prepararea în receptură

Produsele și serviciile noastre sunt împărțite în două categorii separate:

  • Materii prime

  • Baze de preparare

Materii prime

În 2017, Origin Pharma Distribution a început activitatea prin livrarea de materii prime farmaceutice spitalelor și farmaciilor în cantități mai mici. Și-a extins portofoliul la echipamente farmaceutice.

Baze de preparare 

Origin Pharma Distribution ajută farmaciștii să prepare tratamente personalizate prin utilizarea de vehicule noi, cum ar fi emulsii, suspensii, soluții, creme și concepte inovatoare.

Exemplu de bază de preparare:

Fagron Syrspend (baza de preparare)

SyrSpend® SF PH 4 lichid cu aromă de cireșe este un vehicul pentru suspensii orale, lichid, îndulcit și cu o aromă plăcută. Nu conține parabeni, zahăr sau sorbitol. Are un pH de 4,2. Este disponibilă și varianta de SyrSpend® SF PH 4 lichid fără arome.

SyrSpend® SF este o gamă inovatoare de vehicule pentru prepararea formelor farmaceutice lichide orale. Tehnologie unică pe bază de amidon ce permite prepararea unei suspensii omogene, garantând siguranța dozajului pe toată durata tratamentului. Susținut de multiple studii științifice de stabilitate, SyrSpend® SF este compatibil cu o gamă extinsă de ingrediente farmaceutice active (API‑uri).

SyrSpend® SF este adecvat pentru grupurile de pacienți vulnerabili incluzând pacienții pediatrici, vârstnici, cu afecțiuni cronice și cei hrăniți prin tub nasogastric.

Lasă comentariu

Posturi asemănătoare