Terapia durerii

Soluția pentru durere

Durerea afectează 1 din 5 adulți din întreaga lume, depășind numărul pacienților afectați de boli de inimă, diabet și cancer combinate. Când este insuficient gestionată, durerea poate limita grav activitatea zilnică. De asemenea, are un impact mare asupra calității vieții, afectând nu doar pacientul personal, ci și viața familială și profesională a acestuia.

Dovezile științifice și clinice recente au arătat că tratamentul topic al durerii este eficient și sigur. Într-un studiu clinic randomizat, aleator, realizat în Statele Unite, pacienții cu durere neuropatică care au fost tratați cu o varietate de ingrediente farmaceutice active au prezentat o reducere semnificativ mai mare a durerii. Acei pacienți au raportat, de asemenea, rezultate mai bune în ceea ce privește capacitatea de a merge și performanța muncii normale, comparativ cu grupul placebo. Nu au fost observate evenimente adverse grave.

Baze de preparare

Tratamentul topic al durerii folosește administrarea cutanată de ingrediente farmaceutice active pentru a viza în mod specific țesuturile moi și nervii periferici care stau la baza locului de aplicare. Mai multe ingrediente farmaceutice active pot fi combinate într-un singur preparat, oferind posibilitatea unei abordări personalizate și multimodale pentru a obține efecte de tratament aditiv.

Fagron a dezvoltat o abordare terapeutică unică, ușor de utilizat, care facilitează prescripțiile personalizate, adaptate nevoilor specifice ale pacientului.

Tratamentul topic poate ameliora durerea și poate îmbunătăți funcția fizică și calitatea vieții. Folosind această cale de administrare, o gamă largă de ingrediente farmaceutice active pot fi aplicate local. Aceasta oferă mai multe beneficii:

  • Aplicare directă la locul de origine a durerii
  • Absorbție sistemică minimă
  • Combinarea diferitelor mecanisme de acțiune
  • Terapie suplimentară la tratamentul oral

Vezi produse