Ginecologie

Dezechilibrul hormonal este un efect secundar comun al procesului de îmbătrânire și al vieții de zi cu zi. Alături de dietă, exerciții fizice și nutriție, suplimentarea cu hormoni bioidentici poate ajuta la restabilirea unui dezechilibru hormonal în corpul unei femei. Fagron a dezvoltat opțiuni de tratament inovatoare, eficiente și sigure pentru a trata femeile în toate etapele vieții.

În colaborare cu medicul ginecolog, farmaciștii noștri pot crea o varietate de preparate personalizate pentru:

  • Simptome de menopauză

  • Disfuncție sexuală
  • Dezechilibru hormonal

  • Dureri pelvine
  • Pierderea parului
  • Îmbătrânirea pielii
  • Suport nutrițional

Nu toate femeile se luptă cu problemele hormonale, dar sunt multe care se confruntă cu partea lor de dezechilibre hormonale. Pierderea libidoului, uscăciunea vaginală, schimbările de dispoziție, pierderea masei musculare, insomnia, bufeurile, transpirațiile nocturne și creșterea în greutate (în special în zona taliei) sunt toate simptome ale dezechilibrelor hormonale. Vestea bună este că hormonii bioidentici sunt cunoscuți pentru ameliorarea simptomelor asociate cu dezechilibrele hormonale și vă pot îmbunătăți semnificativ sănătatea și calitatea vieții.

Terapia de substituție hormonală poate fi personalizată pentru a răspunde nevoilor tale specifice de tratament. Medicii folosesc rezultatele testelor de laborator, istoricul medical și un examen fizic pentru a determina doza unică pentru fiecare pacient. În timpul consultațiilor ulterioare, pot fi făcute ajustări minore pentru a formula cea mai eficientă doză și regim de tratament.
Hormonii îți afectează sănătatea generală în moduri semnificative. Dacă suferi de simptome de dezechilibru hormonal, discută cu unul dintre farmaciștii noștri sau lasă-ne să te ajutăm să găsești un medic specialist.

Creme vaginale
Cremele vaginale sunt preparate în baza Intimae™ Vaginal Cream, o cremă bogată adezivă pentru mucoase, cu proprietăți antibacteriene și bio-aderente unice. Proiectată cu precizie, această bază multifuncțională conține acid hialuronic care ajută la inițierea hidratării, reducând astfel iritația. Ingredientele sale tolerante la mucoase fac Intimae™ potrivit pentru un spectru larg de opțiuni de tratament topic sau intravaginal.

Baze Fagron Advanced Derma: