Fagron oleoTHERAPY Cosmetics

Simțiți puterea terapeutică a uleiurilor naturale.
Fagron oleoTHERAPY Cosmetics reprezintă o abordare profesională și personalizată a utilizării terapeutice moderne a uleiurilor naturale. Din punct de vedere profesional, reprezintă o linie de produse care derivă din expertiza noastră în domeniul uleiurilor naturale și vegetale din ultimele două decenii și oferă promisiunea de autenticitate și calitate a uleiurilor. Personalizarea este posibilă de un portofoliu de 8 uleiuri care permit o abordare individuală pentru fiecare aplicație topică.

  • Fagron oleoTHERAPY Ulei de argan presat la rece 100 ml
  • Fagron οleoTHERAPY Ulei de jojoba presat la rece 100 ml
  • Fagron οleoTHERAPY Ulei de măceșe presat la rece 100 ml
  • Fagron οleoTHERAPY Ulei de avocado presat la rece 100 ml

Nivelurile ridicate de acizi grași nesaturați, vitamine și alte ingrediente biologic active sunt responsabile pentru efectele benefice la exterior și la interior. Uleiurile vegetale sunt recunoscute încă din cele mai vechi civilizații din Mesopotamia, Egipt și Imperiul Roman unde erau folosite în diferite ritualuri pentru sănătate și frumusețe. Dintre numeroasele funcții ale lipidelor se remarcă rolul lor de „depozitare” energetică, ele fac parte din membranele celulare ale tuturor ființelor vii (fosfolipide, ceramide, steroli, sfingolipide) și protejează astfel celula și întregul organism de efectele adverse.

ULEIURI PRESATE LA RECE

Uleiurile presate la rece sunt o îngrijire valoroasă a pielii naturale, în special pentru pielea uscată, sensibilă, care are nevoie de îngrijire constantă. Aceste uleiuri hrănitoare, dacă sunt incluse în rutina zilnică de îngrijire a pielii și a părului, pot aduce rezultate vizibile și semnificative.

DE CE SUNT MAI BUNE ULEIURILE PRESATE LA RECE

Procesul de presare la rece este un proces mecanic de presare a fructelor sau a semințelor de plante fără aplicarea căldurii. Prin procesul de presare la rece, uleiurile își păstrează proprietățile naturale precum puritatea, gustul, mirosul și valoarea nutritivă.

AVANTAJELE ULEIURILOR PRESATE LA RECE

Uleiurile presate la rece hranesc pielea iar eficacitatea lor se simte dupa prima aplicare pe piele, par sau unghii. Multe uleiuri sunt folosite pentru a îmbunătăți creșterea părului, hidratarea, îngrijirea și reducerea semnelor precoce ale îmbătrânirii.