Baze de preparare Fagron și materii prime farmaceutice

Bazele de preparare Fagron au fost dezvoltate împreună cu farmaciști, medici și universități. Acestea sunt vehicule noi și inovatoare, cum ar fi emulsii, amestecuri de pudră, creme și concepte complete. Origin Pharma Distribution se concentrează pe furnizarea unei game unice de produse de înaltă calitate, bazate pe date și perspective științifice. Aceste semifabricate și vehicule sunt menite să ajute farmaciile și să asigure standarde de calitate ca răspuns la reglementările în creștere.

Fagron Pentravan®

Formele de dozare transdermice oferă mai multe beneficii față de căile convenționale, cum ar fi evitarea metabolismului de primă trecere, prevenirea eroziunii gastrointestinale cauzate de anumite medicamente și oferirea unei eliberari susținute și fluctuații mai mici ale nivelurilor plasmatice.

CITEȘTE MAI MULT

Fagron TrichoConcept™

TrichoConcept™ de la Fagron este prima linie globală de vehicule combinate multifuncționale cu tehnologia TrichoTech™, un fitocomplex patentat Fagron special dezvoltat pentru utilizarea în tratamentul personalizat al alopeciei.

CITEȘTE MAI MULT

Fagron SyrSpend®

Gama Fagron de vehicule de suspendare orală, SyrSpend® SF, oferă o soluție pentru diferite grupuri de pacienți, oferind stabilitate farmaceutică, consistență a dozei și confort pacientului cu fiecare preparat.

CITEȘTE MAI MULT

Fagron Advanced Derma

Vehiculele dermice sunt creme de bază dezvoltate pentru îngrijirea de bază a pielii și îngrijirea dermatologică individualizată și tratamentul farmaceutic combinat. Produsele Fagron Advanced Derma sunt baze dermice farmaceutice care sunt formulate conform celor mai recente cunoștințe științifice în domeniul dermatologiei.

CITEȘTE MAI MULT

Materii prime farmaceutice

Vezi lista

Baze de preparare Fagron